Din Gröna Frisör & Coach | Behandlingar
15380
page,page-id-15380,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Behandlingar

Grön Frisör & Coach

Klippning

Jag vill skapa en timme där vi växer genom mötet samtidigt som håret får en härlig uppfräschning. Jag skapar fram en frisyr efter dina önskemål men även efter ditt hårs förutsättningar.

 

Massage och inpackning

Unna dig själv en lyxig behandling som känns ända ner i tårna!

I behandlingen ingår 15 minuter hårbottenmassage och efter det sätter vi en härlig, ekologisk inpackning i ditt hår. Styling efter önskemål ingår.
En fin gåva till dig själv, eller någon du tycker om!

ca 45 minuter.

 

Färgning

Jag arbetar med giftfri hårfärg godkänd av Grön frisör. Jag arbetar också med växtfärg så som henna, som jag blandar med härligt kaffe från Gotlands kafferosteri. Färgerna verkar i håret 3-4 dagar efter behandlingen, vilket ger ett spännande resultat som skapar naturliga nyanser i ditt hår. Alla produkter är självklart snälla mot moder jord.

 

Jag arbetar också med slingor men inte i hårbotten. Jag använder blekning där de skadliga ämnena tagits bort och som givetvis är godkänd av Grön frisör.

 

Coachingsession

Hur går en coachingsession till?

 

Vi skapar verktyg för att växa och för att bli mera medvetna om vilka vi är, vad vi vill och hur vi ska komma dit. Vi använder oss av alla sinnen för en spännande resa som handlar om personlig utveckling och hur man kan gå tillväga för att komma framåt i livet.

 

Se dina behov
Ge dig själv den gåvan, var modig

 

Vi träffas 5-10 gånger och det går även bra med coaching över telefon.

Kontakta mig för bokning eller mer information.

 

Grön Frisör & Coach-16