Din Gröna Frisör & Coach | Juice Plus+
15820
page,page-id-15820,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Juice Plus+

Grön Frisör & Coach-19

Naturliga näringsämnen

Juice PLUS+ är så mycket mer än en produkt som innehåller vitaminer och mineraler, eftersom den bygger på naturliga, näringsrika ingredienser baserade på frukt, grönsaker och bär.

För att kunna skapa en hälsosam livsstil måste du hitta den perfekta balansen i ditt liv och självklart äta en hälsosam kost. Det är grunden. Detta innebär varierade mål med färska frukter, krispiga grönsaker och ett stort glas vatten. För som vi alla vet är det viktigt med en balanserad kost för att må riktigt bra.

 

Eftersom det inte är så lätt att hinna äta rätt alla dagar har Juice PLUS+ koncentrerat de bästa delarna av 30 olika sorters frukt, bär och grönsaker. Du kan nu dra fördel av nyttiga fytonäringsämnen, vitaminer och mineraler och du kommer också att vara optimalt försedd med kraftfulla antioxidanter som är viktiga för ditt välbefinnande.

 

Juice PLUS+ är perfekt när du är på språng, mellan möten, idrottar eller reser. De ger dig viktiga mineraler och vitaminer. Dessutom går det snabbt och enkelt att göra i ordning dem. Så du behöver aldrig göra avkall på dina principer oavsett var du är.

 

Läs mer på Juice PLUS+ officiella hemsida

Välkommen att kontakta mig om du är nyfiken på Juice PLUS+ eller har några andra funderingar.

Grön Frisör & Coach-2